ngeunaan HONGMEIDA

Pabrik sarung tangan HONGMEIDA mangrupikeun pabrik sarung tangan Berkualitas ISO9001, urang ngadirikeun taun 2000. Saatos langkung ti 20 taun pangwangunan sareng inovasi, HMD GLOVE parantos janten pabrik sarung tangan pangbadagna di North China. Pabrik urang ku langkung ti 800 pagawé, sareng langkung ti 1000 mesin, kualitas saé, harga kalapa sareng waktos pangiriman dijamin.

Produk produk

Sarung tangan

TANJUNG PALING POPULAR

Kanggo patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal tiasa dielepon dina waktos 24 jam.